Padel clubkampioenschappen 2023

05 juni 2023

We kijken terug op fantastische BTC padel clubkampioenschappen 2023, die afgelopen week plaatsvonden. Het was een week vol spanning, sportiviteit en hoogstaand padelspel.

In de Padel B poule namen in totaal vier koppels het tegen elkaar op in een spannende poulefase. De laatste wedstrijd bleek uiteindelijk de ware finale te zijn. Ondanks de sterke inzet van het enige dameskoppel, kwamen zij net tekort tegen het indrukwekkende duo You Chow en zijn zoon Youri. Van harte gefeliciteerd met jullie welverdiende overwinning!

Bij de Padel A waren er maar liefst vier poules, waarin gestreden werd om een plek in de kwartfinales. Afgelopen vrijdagavond was een waar padelfeest met tal van geweldige wedstrijden. Op zondag 4 juni werd er vol passie en vastberadenheid gestreden om een plekje in de finale. Het bleek een herhaling van de finale van vorig jaar, met opnieuw Mike en Hugo als onbetwiste winnaars. Van harte gefeliciteerd, Mike en Hugo!

De BTC Clubkampioenschappen 2023 waren niet alleen een eerbetoon aan de winnaars, maar ook aan alle deelnemers die met enthousiasme en sportiviteit hebben gestreden. We willen iedereen bedanken voor hun deelname en bijdrage aan dit geweldige evenement.

Blijf vooral genieten van het padelspel en we hopen jullie allen volgend jaar weer te zien bij de clubkampioenschappen!